Διοικητικό Συμβούλιο
 
 

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Α.Ο.Α.Φ.

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του Α.Ο.Α.Φ. Εδώ θα βρείτε ό,τι θα θέλατε να μάθετε για τον όμιλό μας, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του, τον κανονισμό λειτουργίας καθώς και τις δραστηριότητές του.

Όταν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του ομίλου θα διαπιστώσετε ότι στην καρδιά της Αθήνας υπάρχει ένας αθλητικός χώρος, φιλικός και διαρκώς ανανεωμένος, όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, μαζί με τα παιδιά σας .

Όπως έχουμε πολλές φορές αναφέρει, κάθε Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να μεριμνεί για την συνεχή επίβλεψη και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την ορθολογική οργάνωση των λειτουργιών του Ομίλου, έτσι ώστε κάθε μέλος να αισθάνεται τον Α.Ο.Α.Φ. σαν το δεύτερο σπίτι του.

Φυσικά, η ψυχή και ενέργεια του Ομίλου ήταν και θα είναι πάντα τα ίδια του τα μέλη που με τις πράξεις και τις αρχές τους, συμπαραστέκονται με δημιουργικότητα και ανθρώπινο τρόπο σε κάθε προσπάθεια διατήρησης του υψηλού επιπέδου που έχει σήμερα ο Όμιλός μας.

Καλώς ήρθατε στον Α.Ο.Α.Φ. στον ισχυρό αθλητικό Όμιλο με την πιο φιλική ατμόσφαιρα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Μήλιος

 


 

Πρόεδρος Νικόλαος Μήλιος
Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πανόπουλος
Γενικός Γραμματέας Θεόδωρος Μόσχος
Ταμίας Δημήτρης Βαμβακόπουλος
Έφορος Αθλητισμού Αλέξης Ζητρίδης
Έφορος Τάξεως Παυλίνα Πανταζή
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων Ηλίας Καράγιωργας
Σύμβουλος Νίκος Μουσάς
Σύμβουλος Βασίλειος Δεληκατερίνης

 
A.O.A.Φ. © 2011

www.areion.eu design & implementation

Apycom jQuery Menus