Γενικές πληροφορίες
 
 

Ο ΑΟΑΦ είναι αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ανήκει στην δύναμη της Ε.Φ.Ο.Α. και εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο ιστορικός σύλλογος της Φιλοθέης αποτελείται από τα μέλη του αλλά και ένα ευρύτερο κύκλο αθλητών του  ΑΟΑΦ που όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το έργο εκμάθησης του αθλήματος αποτελούν την μεγάλη οικογένεια του ομίλου.

Πανοραμική άποψη του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης.

Οι εγκαταστάσεις του ΑΟΑΦ βρίσκονται εντός του Δημοτικού Διαμερίσματος Φιλοθέης. Από το 2005 ο ΑΟΑΦ και ο Δήμος Φιλοθέης συνυπέγραψαν συμφωνητικό δωρεάν παραχώρησης δημοτικής έκτασης γης ορισμένης χρήσης (αθλοπαιδιών ) διάρκειας 15 ετών.

Η συμφωνία με τον Δήμο εκτός των άλλων προέβλεπε την υποχρέωση από την πλευρά του ΑΟΑΦ παροχής έκπτωσης 50% στους Δημότες Φιλοθέης στο κόστος εγγραφής και στην ετήσια συνδρομή καθώς και την υποχρέωση υλοποίησης έργων συνολικού προϋπολογισμού 380.000€.

Η συμφωνία αυτή έδωσε νέα ώθηση στη δραστηριότητα του ομίλου ο οποίος απρόσκοπτα πλέον συνεχίζει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου.

 
A.O.A.Φ. © 2011

www.areion.eu design & implementation

Apycom jQuery Menus