Filothei Tennis Open 2014
 
 

FILOTHEI TENNIS OPEN 2014-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

  
 
FILOTHEI TENNIS OPEN 2014”
από τον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ)
 
         
Ο Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης (Α.Ο.Α.Φ.) ανακοινώνει για 6η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του Τουρνουά «FILOTHEI TENNIS OPEN 2014»,που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις ανακαινισμένες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ομίλου.
 
Το Τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες Ανδρών και Γυναικών όλων των ηλικιών και κατηγοριών (Απλό – Διπλό - Μικτό). Ειδικότερα για τα μονά ανδρών οι κατηγορίες έχουν σχεδιαστεί ανά 5 ετία προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την πιο κοντινή ηλικιακά κατηγορία. 
 
Και φέτος ξεχωριστή κατηγορία είναι η Masters Ανδρών στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν, οι καλύτεροι επαγγελματίες Έλληνες τενίστες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα έξι (6) χωμάτινα γήπεδα και στα τέσσερα (4) γήπεδα με μοκέτα.
 
Στο πλαίσιο της βράβευσης των νικητών, θα κληρωθεί ένα ηλεκτροκίνητο ποδήλατο smart αξίας 3.000€  προσφορά του ΧΡΥΣΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ των αγώνων Λαμδα Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benzκαι smart. 
Επίσης οι πρώτοι νικητές σε κάθε κατηγορία του μονού κερδίζουν ένα ρολόι Mercedes-Benz αξίας 500€ από τον ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ  Λαμδα Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart. 
 
Η εταιρία MONT BLANK επίσημος χορηγός των αγώνων θα κληρώσει σε όλους τους συμμετέχοντες, 10 δώρα υψηλής αισθητικής και θα προσφέρει τα έπαθλα των νικητών .
 
Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ήδη στον Όμιλο από τώρα και μέχρι την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: 
Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης
Δάφνης & Καλλιγά,
15237 Φιλοθέη
Αθήνα
τηλ. 210-6812557, 210-6890070
Κα  Μαρία Καραναστάση
Κα Αθηνά Παραμερίτη
 
A.O.A.Φ. © 2011

www.areion.eu design & implementation

Apycom jQuery Menus